Massor av läsgodis!

Shit vad jag suger på det här med att uppdatera bloggen.
Här kommer en snabb genomgång över vad som har hänt sedan sist.

1. Vår bil har gått sönder. Har varit utan den gröna plåtburken i flera veckor nu. Tydligen har den mest extrema delen på en bil gått i kras. Styrboxen...
Med hjälp av samariten Raz de la Raz bogserades bilen till verkstaden och det var inte det roligaste i detta väglag. Men det gick galant.
Åter till Styrboxen - tydligen fick den åka på en resa ned till Danmark för att ordnas till och vila upp sig.
I veckorna två ska de ölhävande grannarna pula med audins hjärta (lite oroväckande faktiskt). Man vet ju själv hur bra koncentrationsförmåga man har efter några Tuborg. Kanske där´för de behöver två veckor på sig...

2. Louise har blivit sjukskriven. Hon har gått med smärtor i rygg och höfter i flera veckor nu och igår blev det en resa till Västervik där vi träffade en läkare. Hon konstaterade att det var foglossning som härjade och därefter blev Louise sjukskriven. Skönt för mig, då vet jag att hon inte lyfter kastar eller något annan som hon kan ha för sig på jobbet. Skönt för Louise eftersom det är den mest hektiska perioden under året på hennes jobb just nu.
Men hon sitter ändå hemma och har ångest för att hon inte traskar runt på Din Trädgård och drar sitt strå till stacken.

3. Hunnit med ett besök hos min syster, Daniel, Aylin och Noah. Detta skedde förra helgen och vi kom ned till Kalmar lagom till Aylins Dansuppvisning skulle börja. Typ 100 barn mellan 3-8år dansade häcken av idrottshallen. Riktigt kul att titta på och Ayin var självklart helt lysande.
Under kvällen badade jag, Danne och Aylin bastu och passade på att kasta oss i snön, asså det är hur skönt som helst faktiskt. Note to self: när vi skaffar hus ska det finnas bastu...
Aylin följde med ut en gång och då i min famn. När hon sen fick frågan av syrran om det inte var väldogt kallt ute svarade sötisen ; nä Fredrik var varm så han värmde mig!

4. Musikhjälpen på P3 och SVT2 har förgyllt hela veckan. Både jag och Louise är totalt nedkörda i att se vad som händer. Har efter två år blivit den stora orsaken till att man fått lite julstämning i kroppen. Fantastisk tv helt enkelt, och att det görs för ett välgörande ändamål gör det ju bara bättre. Uppmanar er alla att gå in på hemsidan och skänka en liten slant.
Fick ett gott skratt igår när vi satt och lyssnade och plötsligt hör jag att den gamla målvaktshjälten Marcus Svensson var med på radion. Tydligen skänkte han tillsammans med rödhökarna en slant, roligt...

5. Vi har även hunnit med barndop. I fredags var vi i Misterhult och bevittnade när en söt liten tjej gick från namnlös till att helt plötsligt få ett namn. Leila Tyra Göthe ska lillen heta och jag har aldrig varit med om en lugnare tjej från det att dopet började tills att kaffet var uppdrucket hördes inte ett pip från hennes sida.
Däremot visste de andra 8 barnen hur man gjorde för att höras och synas, allt från spring och skrik till pianospel och skönsång på scenen. Men det var ju bara fint.
Därifrån åkte jag och TC, TK Topcoat eller vad han nu kallas till Julbord med jobbet.
I vår stilla dumhet trodde vi att kaoset som barnen skapade var det värsta vi skulle bevittna denna kväll.
   Ack så fel man kan ha..

6. Jag och Louise har fått höra Bebbens hjärta slå! Shit vad det slog då! Det var riktigt häftigt faktiskt, man förstår liksom inte riktigt att det kan slå så sjukt fort, typ som en kolibris! tufft, tufft...

Det har väl hänt mycket mer som jag skulle kunna skriva om, typ att Raz har fixat ny binda till sitt tennisracket eller att jag skaffat mustach, men allt är nog inte av intresse, så jag nöjer mig där och bestämmer att det räcker.

Om jag orkar skriver jag ett litet inlägg innan kvällen är slut men då kanske med lite bilder så de som inte gillar sträckläsning får något att se på också.

See yaa F


RSS 2.0